Barcelonan sopimuspelaaja Vitor Roque joutuu useammaksi viikoksi sivuun loukkaantumisen vuoksi.

Athletico Paranaensessa pelaava Roque loukkasi nilkkansa, ja hänet autettiin pois kentältä torstai-illan ottelussa Internacionalia vastaan. Vamma pitää hyökkääjän sivussa arviolta kahdeksan viikkoa, uutisoi Sport.

Kahdeksan viikon päästä eletään marraskuun loppua. Brasilian Série A päättyy joulukuun ensimmäiseen viikonloppuun.

Lue myös: Valioliiga-jättiläiset yrittivät kaapata Vitor Roquen Barcelonan nenän edestä – ”Nyt ei ole aika miettiä rahaa”

Roque, 18, käy vielä perusteellisissa testeissä, jotta vamman vakavuudesta saadaan varmuus. Se tiedetään, että kyse ei ole murtumasta vaan venähdyksestä.

Roque liittyy Barcelonaan näillä näkymin ensi kesänä. Häntä on odotettu kovasti, koska hän on nuoresta iästään huolimatta tehnyt tällä kaudella 11 liigamaalia Brasilian Série A:ssa. Häntä enemmän maaleja on tehnyt vain Botafogon Tiquinho Soares, jolla on koossa 13 osumaa 19 ottelussa.