Vitor Roquen agentti sanoo, että Barcelonaan siirtyvä hyökkääjälupaus oli loppuun asti myös kahden Valioliiga-seuran kohteena.

Barcelona julkisti keskiviikkona, että se on hankkinut 18-vuotiaan Roquen, joka siirtyy Kataloniaan vuoden kuluttua Athletico Paranaensesta.

Lehtitietojen mukaan Barcelona maksaa nuoresta brassihyökkääjästä alustavasti 30 miljoonaa euroa, mutta summa voi nousta bonusten myötä aina 61 miljoonaan euroon saakka.

Roquen agentti Andre Cury kertoi Charla Podcastissa, että Manchester United ja Tottenham yrittivät viime hetkellä iskeä väliin omilla tarjouksillaan, jotka olivat huomattavasti rahakkaampia kuin Barcelonan.

– Voin vahvistaa, että englantilaisseurat yrittivät kaapata Vitor Roquen hankinnan. Tottenham ja Manchester United lähettivät merkittäviä tarjouksia, paljon parempia kuin Barça. Niiden arvo oli yhteensä yli 100 miljoonaa euroa, sanoi Cury Football Espanan mukaan.

– Hänen urasuunnitelmansa on kuitenkin hyvin määritelty, ja me valitsimme Barcelonan. Nyt ei ole aika miettiä rahaa.

Mundo Deportivo

@mundodeportivo
🖋️ #ExclusivaMD Así firmó Vitor Roque por el Barça

📝 El brasileño estampó la rúbrica al contrato que le unirá al Barça hasta 2031 en su casa de Curitiba, acompañado de sus agentes, su familia y... ¡una camiseta del Barça de Leo Messi!

🐐 La camiseta está firmada de puño y…

Linkki twiittiin.