João Félix on edelleen vaikeassa tilanteessa. Félix haluaisi lähteä Atléticosta.

Atlético haluaisi niin ikään päästä eroon kenties koko seurahistoriansa suurimmasta flopista, mutta seura ei ole saanut toistaiseksi ainuttakaan tarjousta pelaajastaan. Atlético toivoo saavansa Félixin myydyksi ennen kesän siirtoikkunan päättymistä.

Barcelona olisi tiettävästi kiinnostunut lainaamaan Félixin, mutta se vaatii sitä, että Barcelona pääsisi itse eroon ainakin yhdestä hyökkäyspään pelaajastaan. Atlético lisäksi vaatii Barcelonalta merkittävää korvausta lainasta.

Atléticon puheenjohtaja Enrique Cerezo otti lyhyesti kantaa Félixin tilanteeseen torstaina.

– On selvää, ettei Félix halua pelata Atléticossa. Se on sitten eri asia, jos muut seurat haluavat hankkia hänet. Tällä hetkellä hän on Atléticon pelaaja, vaikkei tykkäisikään siitä, Cerezo summasi La Sextalle.

Diego Simeone ei tiettävästi aio antaa Félixille minuuttiakaan peliaikaa varsinkaan ennen siirtoikkunan päättymistä. Félix ei ole toistaiseksi pelannut alkukaudella Atléticon paidassa.