Barcelona on käymässä kauppaa Real Betisin kanssa.

Fabrizio Romanon tietojen mukaan Barca Atlèticin eli seuran kakkosjoukkueen toppari Chadi Riad vaihtaa maisemaa. 20-vuotiaan lupauksen tie Barcelonan ykkösjoukkueeseen on tukossa, joten nyt vauhtia haetaan Etelä-Espanjasta.

Romanon mukaan Betis maksaa Riadista 2,5 miljoonan euron kiinteän korvauksen. Lisäksi Barcelona saa mahdollisesta seuraavasta siirrosta 50 prosenttia. Mukaan ollaan myös laittamassa takaisinosto-optio.

Riad siirtyi Barcelonan akatemiaan neljä vuotta sitten. Nuorukainen on esiintynyt Barcan ykkösjoukkueessa kerran.

Barca on myllännyt kakkosjoukkuettaan tänä kesänä uuteen uskoon. Riad olisi jo 13. lähtijä. Suuri osa pelaajista on lähtenyt tai päästetty pois ilmaissiirroilla. Uusia pelaajia on nostettu akatemian nuoremmista ikäluokista, minkä lisäksi viisi pelaajaa on ostettu tai lainattu sisään muualta.

LUE MYÖS