Real Madridin jättäneellä hyökkääjä Mariano Díazilla on vaikeuksia löytää itselleen uutta seuraa, kertoo Mundo Deportivo.

Díaz, 29, lähti Madridista viime kauden jälkeen hänen sopimuksensa päätyttyä.

Los Blancosin akatemiasta ponnistanut hyökkääjä hankittiin takaisin Madridiin kesällä 2018 hänen esiinnyttyä edukseen Lyonissa.

Díazin tiedettiin tulevan rotaatiopelaajan rooliin, mutta hän jäi lopulta odotettuakin pienemmälle vastuulle. Hän sai viiden kauden aikana Madridissa alle 2 000 minuuttia peliaikaa. Esimerkiksi Ferland Mendy pelasi pelkästään viime kaudella enemmän, vaikka hän oli sivussa yli 20 ottelusta loukkaantumisten takia.

Nyt Díaz etsii sopimuksettomana pelaajana uutta seuraa. Hänestä ei siis tarvitse maksaa siirtokorvausta, mutta hyökkääjän palkkavaatimus on tuottanut hänelle vaikeuksia uuden seuran löytämisessä.

Mundo Deportivon mukaan Díaz ei haluaisi juurikaan leikata 3,5 miljoonan euron vuosipalkkaansa, mutta yksikään seura ei ole ollut valmis tarjoamaan hänelle sitä. Viime vuosien näytöillään Díazin on vaikea perustella, miksi hänelle tulisi maksaa lähes 70 000 euroa viikossa.