Real Madridin uusi keskikenttäpelaaja Jude Bellingham kävi tällä viikolla tervehtimässä fanejaan kotipaikkakunnallaan Englannin Birminghamissa.

Bellingham, 19, siirtyy tänä kesänä Borussia Dortmundista Madridiin hulppealla 103 miljoonan euron siirtosummalla.

Hänen ammattilaisuransa sai alkunsa kotikaupunkinsa ylpeydessä Birmingham City FC:ssä, joka jäädytti hänen pelinumeronsa 22, kun Bellingham siirtyi Saksaan.

Tällä viikolla Adidas avasi Birminghamissa 90 minuutin ajaksi pop up -liikkeen nimeltä Store Twenty Two, jolla viitattiin Bellinghamin entiseen pelinumeroon. Madridissa hän saa selkäänsä numeron viisi.

Fanien yllätykseksi Birmingham saapui itse liikkeeseen jakamaan ilmaisia Real Madridin pelipaitoja ja muuta tavaraa. Liikkeen ulkopuolelle oli kerääntynyt iso jono jo ennen kuin fanit tiesivät, että Bellingham olisi paikalla.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

ESPN UK

@ESPNUK
This kid couldn't believe he'd just met Jude Bellingham 🥺

– Saatan nyt pelata Real Madridissa, mutta Birmingham on ikuisesti kotini, kommentoi Bellingham ITV:n mukaan.

– Olen ikuisesti kiitollinen perheelleni ja ystävilleni heidän tuestaan koko tähänastisella matkallani sekä Birminghamin asukkaille.

– Siitä lähtien, kun debytoin täällä, heidän tukensa on ajanut minua eteenpäin ja auttanut minua uskomaan, että kaikki on mahdollista.

– Tänään halusin tulla takaisin ja näyttää heille, mitä se merkitsee minulle, ja varmistaa, että he voivat olla osa urani jännittävää seuraavaa lukua.

Jude Bellingham

@BellinghamJude
Thank you to everyone who came down. Adidas x Brum!!!❤️‍🔥

Linkki twiittiin.