Real Madrid putosi Mestarien liigasta keskiviikkoiltana. Manchester City voitti välieräparin lopulta yhteismaalein 5-1.

Real Madridilla ei ole enää loppukaudella pelattavaa. Se on jo voittanut Copan mestaruuden, mutta La Ligan mestaruus meni Barcelonalle.

Carlo Ancelottin miehistön luottopelaaja Luka Modric muistuttaa Real Madridin olleen vielä mukana taistelussa sarjamestaruudestakin ennen MM-taukoa.

– Tällä kaudella MM-taukoon mennessä olimme todella hyvässä iskussa La Ligassa ja taistelimme kaikista pokaaleista. MM-kisojen jälkeen kärsimme erään tappion La Ligassa. Jalkapallo on sellaista. Copassa ja Mestarien liigassa olemme pelanneet todella hyvin tähän mennessä.

Ancelottin sopimus kattaa vielä ensi kauden, mutta luotsin työpaikasta on puhuttu jo pitkään. Kaikki on auki. Modric toivoo Ancelottin jatkavan.

– Ancelottin jatkosta ei ole mitään epäselvyyttä. Ancelotti ansaitsee jatkaa kaiken sen vuoksi, mitä hän tekee ja tuo tälle joukkueelle. Mielestäni pelaamme todella hyvää jalkapalloa. Tämän tappion vuoksi ei pidä synnyttää minkäänlaista draamaa. Meidän on mentävä nukkumaan ja sitten pelattava hyvä loppukausi La Ligassa.

Modric tiedostaa Manchester Cityn olleen selvästi parempi toisessa osassa.

– Emme pelanneet hyvää ottelua. Halusimme pelata paremmin, mutta Manchester City oli ylivoimainen. Meidän on hyväksyttävä ensimmäiseksi tämä tappio ja sitten katsottava, mitä tapahtuu. Tällä joukkueella on paljon annettavaa.

Elokuussa 38 vuotta täyttävän Modricin sopimus Real Madridin kanssa umpeutuu kesäkuussa. Osapuolet neuvottelevat ensi kauden mittaisesta jatkosopimuksesta.

– Mielestäni ansaitsemme vielä vuoden lisää yhdessä. Tiedän, että Real Madridin hävitessä siitä tehdään todella suuri juttu. Meitä analysoidaan ja kritisoidaan. Sen kanssa on vain elettävä. Kritiikki ei tuhoa meitä. Hyväksymme rakentavan kritiikin. Emme pelanneet hyvin. Manchester City oli parempi ja sillä selvä. Tällä joukkueella on silti paljon annettavaa.

LUE MYÖS: Real Madrid murskattiin UCL-välierässä – näin Thibaut Courtois selitteli tappiota: ”Se olisi voinut muuttaa kaiken…”

Carlo Ancelotti: Real Madrid ei pelannut sovitusti: ”Manchester City oli ylivoimainen”