Eden Hazard on herättänyt kiinnostusta MLS:ssä ja Saudi-Arabiassa, kertoo Marca.

Lehden mukaan MLS-seura CF Montréal on halukas hankkimaan Hazardin riveihinsä. Seura on ottanut yhteyttä Hazardin edustajiin, mutta pelaaja ei ole halukas jättämään Real Madridia. Huuhkajista tuttu Lassi Lappalainen pelaa CF Montréalissa.

Hazardin sopimus Real Madridin kanssa kattaa vielä ensi kauden ja hän aikoo edustaa seuraa sopimuksensa loppuun.

Real Madrid on yrittänyt päästä jo pitkään Hazardista eroon siinä onnistumatta. Hazard on 30 miljoonan euron vuosibruttotuloillaan seuran palkkakuningas, vaikka on jäänyt tälläkin kaudella täysin olemattomalle vastuulle Carlo Ancelottin alaisuudessa.

Marcan mukaan Hazard on saanut yhteydenottoja myös Saudi-Arabian pääsarjasta, mutta Hazardilla ei ole minkäänlaista halua jättää Real Madridia.

32-vuotias Hazard on edustanut Real Madridia neljän vuoden ajan. Hazard on pelannut vuosien saatossa vain 76 ottelua Real Madridin riveissä, joissa on syntynyt yhteensä seitsemän maalia. Yli 115 miljoonaa euroa maksanutta Hazardia pidetään yleisesti Real Madridin seurahistorian surkeimpana hankintana.

LUE MYÖS