Barcelonan laitahyökkääjä Raphinha on kiistänyt jyrkästi huhut, joiden mukaan hän olisi näyttänyt vihreää valoa myynnilleen.

Raphinha, 26, siirtyi Barcelonaan vasta viime kesänä, mutta häntä on viety useissa lähteissä seurasta pois jo tämän kauden jälkeen.

Brassilaituri ei ole esiintynyt huonosti, mutta hän ei ole täysin vastannut odotuksiakaan. Lisäksi Barcelona tietää, että se voisi saada Raphinhasta ison siirtokorvauksen, jollaisia seura tulevana kesänä kaipaa.

Uutisoimme aiemmin sisäpiiritoimittaja Gerard Romeron tietojen perusteella, että Newcastle on tehnyt Barcelonalle suullisesti 80 miljoonan euron tarjouksen Raphinhasta.

Sittemmin espanjalaismediassa on uutisoitu, että Raphinha olisi antanyt hyväksyntänsä sille, että hänet myydään takaisin Valioliigaan.

Raphinha törmäsi itsekin kyseiseen uutiseen Instagramissa erään fanitilin kautta ja antoi kiivasta palautetta sekä tilin ylläpitäjälle että siirtohuhun alkuperäiselle kirjoittajalle.

– VALHE. Ihminen, joka sanoi tämän, on enemmän kuin valehtelija ja perehtymätön, kirjoitti Raphinha ensimmäisessä kommentissaan, joka poistettiin.

– OK, miksi poistitte kommenttini? VALHE, jälleen kerran. Tämä on VALHE. Ja se, joka sanoi tuon, on VALEHTELIJA, ASIANTUNTEMATON JA EPÄAMMATTIMAINEN. Jos kommenttini poistetaan [uudestaan], julkaisen sen Instagramissa.

Raphinha on debyyttikaudellaan Barcelonassa pelannut 45 ottelua tehden niissä yhteensä kymmenen maalia ja syöttäen 11. Hänen sopimuksensa jatkuu kesään 2027 saakka.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Raphinha has replied to the news of him giving the green light to leave Barcelona in the summer ⤵️

“Fake news. Who shared that news is not well informed & not professional”. 🔵🔴🇧🇷 #FCB

Lue lisää: Barcelonasta: