Newcastle on tehnyt Barcelonalle 80 miljoonan euron suullisen tarjouksen laitahyökkääjä Raphinhasta, kertoo sisäpiiritoimittaja Gerard Romero.

Romero oli viime kesänä ensimmäisten joukossa kertomassa yksityiskohtia Raphinhan, 26, siirrosta, kun hän vaihtoi Leedsistä Barcelonan paitaan 58 miljoonan euron kaupassa.

Mundo Deportivo uutisoi jo aiemmin, että Newcastle valmistelee Raphinhasta tarjousta, mutta Romero on nyt paljastanut, että sen suuruus on peräti 80 miljoonaa euroa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Barcelona have received an €80m verbal offer from Newcastle for Raphinha. 🇧🇷

(Source: @gerardromero)

Raphinha pääsisi todennäköisesti myös Newcastlessa pelaamaan ensi kaudella Mestarien liigaa, ja brassilaituri olisi luultavasti St James’ Parkilla selkeä avauskokoonpanon pelaaja.

Brassilaituri on debyyttikaudellaan Barcelonassa pelannut tehojen puolesta kiitettävästi, mutta hän on saanut myös kritiikkiä esityksistään. Raphinha on iskenyt kymmenen osumaa ja tarjoillut 11 maalisyöttöä, mutta hänen uskotaan jäävän nokkimisjärjestyksessä toiseksi, kun Ousmane Dembélé on taas kunnossa.

Raphinhan suuri unelma oli päästä pelaamaan Barcelonassa, mutta talousvaikeuksista kärsivän Blaugranan voi olla vaikea kieltäytyä 80 miljoonan euron tarjouksesta. Barcelonan pitää luopua kesällä monesta pelaajasta laskeakseen palkkakulujaan ja rahoittaakseen uusia hankintojaan.

Lue lisää Barcelonasta: