Eden Hazard on jäänyt kuluvallakin kaudella täysin olemattomalle vastuulle Real Madridissa.

Hazard ei ole mahtunut Carlo Ancelottin suunnitelmiin. Hazard on pelannut tällä kaudella vain 331 minuuttia Real Madridissa, vaikka on ollut käytännössä koko ajan pelikunnossa. Hazard on pelannut syyskuun puolivälin jälkeen vain reilut puoli tuntia La Ligassa.

Real Madrid voitti viime viikonloppuna Copan mestaruuden. Hazard seurasi ottelun tuttuun tapaan penkiltä. Hazardilta tiedusteltiin mielipidettä tulevaisuudestaan ottelun jälkeen. Pelaaja kertoi haluavansa pelata sopimuksensa loppuun Real Madridissa. Sopimus kattaa vielä ensi kauden.

Relevon saamien tietojen mukaan Hazard harkitsee tosissaan lopettavansa uransa ensi kauden jälkeen, jolloin hän jää vapaaksi agentiksi. Ajatus uran loppumisesta Real Madridissa kiinnostaa Hazardia, joka kokee tehneensä jo kaiken tehtävissä olleen jalkapallossa.

32-vuotias Hazard on onnellinen perheensä kanssa Madridissa ja se on vaikuttanut merkittävästi siihen, miksei hän ole halunnut vaihtaa maisemaa, vaikka Real Madrid on toistuvasti kehottanut pelaajaa siirtymään muualle.

Vähintään 115 miljoonaa euroa maksanut Hazard lukeutuu Real Madridin seurahistorian suurimpiin floppeihin. Hazard on pelannut neljän vuoden aikana vain 75 ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä vaivaiset seitsemän maalia.

LUE MYÖS