Real Madrid voitti keskiviikkona Chelsean kotikentällään 2-0 Mestarien liigan puolivälierien avausosassa.

Ottelun ensimmäinen osuma nähtiin 22. minuutilla. Chelsean maalivahti Kepa Arrizabalaga torjui Vinícius Júniorin yrityksen, mutta irtopallo tuli Karim Benzemalle, joka laittoi pelivälineen tyhjään maaliin.

Toista jaksoa oli vajaa vartti takana, kun Chelsea joutui alivoimalle. Ben Chilwell repi läpiajoon karanneen Rodrygo Goesin nurin ja vei häneltä ilmeisen maalintekopaikan. Näin ollen tuomiona oli vapaapotku Madridille ja punainen kortti Chilwellille.

Madrid tuplasi johtonsa 74. minuutilla. Vinícius petasi rangaistusalueella vetopaikan Marco Asensiolle, joka ujutti voimakkaalla kudilla pallon etukulmaan.

Chelsealla oli pelissä omat paikkansa, mutta Madrid oli pelitapahtumiin ja tilastoihin nähden täysin ansaittu voittaja.

Toinen osaottelu pelataan ensi viikon tiistaina Lontoossa.