Barcelona voitti Real Madridin Supercopan finaalissa sunnuntaina 3-1. Lue lisää täältä.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti oli luonnollisesti pettynyt tulokseen ja joukkueensa peliesitykseen. Barcelona oli selvästi Real Madridin niskan päällä varsinkin avausjaksolla.

Ancelottin mukaan kyseessä on kuitenkin normaali tilanne pitkällä kaudella.

– Virheemme kostautuivat. Emme olleet hyviä pelinavaamisvaiheessa. Kukaan ei pelannut hyvää ottelua, mutta urheilullisesta nöyryytyksestä puhuminen on epäkunnioittavaa. Barcelona oli parempi ja piste. Tämä ei ole kriittinen tilanne, vaan vaikea ja monimutkainen.

– Sellainen tulee yleensä eteen kauden aikana, ja tiesimme sen heti alusta saakka. Tämän tilanteen ylittäminen vaatii sitoutumista ja asennetta, jota meillä on aina ollutkin. Pelaajien on tiedostettava, että nämä virheet ovat helposti vältettävissä. Joukkue on pettynyt, koska yleensä voitamme finaalit.

Real Madridin kausi jatkuu sunnuntaina, kun se kohtaa vieraskentällä Athleticin. Sarjakärki Barcelona on kolmen pisteen karkumatkalla Real Madridista.