Chelsea on päässyt suulliseen sopuun Atlético Madridin hyökkääjän João Félixin lainasiirrosta Valioliigaan, kertoo Athletic.

Atlético halusi alunperin puolen vuoden lainadiilistä 16 miljoonan euron korvauksen, mutta Chelsean odotetaan maksavan siirrosta 11 miljoonaa euroa.

Félixiä, 23, ovat tarkkailleet myös Arsenal ja Manchester United, mutta portugalilaistaituri on valitsemassa Chelsean, koska hän on kiinnostunut lontoolaisseuran projektista.

Qatarin MM-kisoissa edukseen esiintynyt Félix, 23, on useiden lehtitietojen mukaan ollut tyytymätön Diego Simeonen alaisuudessa, ja Atléticon toimitusjohtaja Miguel Ángel Gil Marín myönsi viime kuussa, että Félix saattaa jättää seuran lähitulevaisuudessa.

Félix siirtyi Atléticoon kesällä 2019 Benficasta noin 127 miljoonalla eurolla, mutta hän ei ole onnistunut täyttämään valtavaa potentiaaliaan Espanjassa. Kuluvalla kaudella Félix on pelannut Colchonerosin riveissä 20 ottelua tehden niissä yhteensä viisi maalia ja syöttäen kolme. Hänen ja Atléticon sopimus on voimassa kesään 2026 saakka.