Athletic Bilbaon luottotopparilla Iñigo Martínezilla saattaa olla ensi kesänä iso päätös edessään, kun hänen sopimuksensa baskiseurassa päättyy.

Espanjan A-maajoukkueessa 19 kertaa esiintynyt Martínez, 31, ei ole osoittanut halukkuutta neuvotella jatkosopimuksesta Athleticin kanssa, ja hänelle löytyy ottajia La Ligan kärkiseuroissa.

Barcelona oli kiinnostunut Martínezista jo viime kesänä, mutta päätyikin tuolloin hankkimaan Chelseasta lähteneen Andreas Christensenin ja Jules Koundén Sevillasta.

Martínez on kuitenkin yhä mielenkiintoinen vaihtoehto Barcelonalle, joka on viime aikoina erikoistunut haalimaan pelaajia ilmaissiirroilla, kun se on mahdollista.

Lehtitietojen mukaan myös Atlético Madrid on pitänyt Martínezia silmällä ensi kesää ajatellen.

Barcelona on tiettävästi johtanut kilpailua Martínezin allekirjoituksesta, mutta Blaugranan viime kesän hankinnat saattavat monimutkaistaa topparin seuravalintaa.

Martínezille olisi luultavasti tarjolla suorempi paikka avaukseen Atléticossa kuin Barcelonassa, jonka tulevaisuuden topparipariksi on kaavailtu Koundéa ja Ronald Araújoa.

Barcelona tai Atlético eivät pysty tarjoamaan Martínezille taloudellisesti jättidiiliä, joten saatavilla oleva peliaika voi olla iso tekijä 31-vuotiaan pelaajan päätöksessä.

Lähteet: Diario Sport, Todofichajes