Espanjan päävalmentaja Luis Enrique vakuuttaa, ettei ole tyytyväinen torstain Japani-tappioon, vaikka lohkon kakkossija avaa sille helpommaksi arvioidun reitin kohti finaalia MM-kisojen pudotuspelikaaviossa.

Tappion myötä Espanja ei esimerkiksi joudu kohtaamaan MM-kisojen ennakkosuosikkeihin lukeutuvia Brasiliaa tai Argentiinaa ennen mahdollista loppuottelua.

– En ole lainkaan tyytyväinen. En koskaan juhli tappioita, hän sanoi.

– Jalkapallossa ansaitset sen tai et. Kyllä me kärsimme, olisin halunnut olla ykkönen. Se ei kuitenkaan ollut mahdollista, koska viidessä minuutissa he tekivät kaksi maalia ja meidät hajotettiin.

Neljännesvälierissä Espanja saa vastaansa Marokon, jonka jälkeen puolivälierävastustaja olisi joko Portugali, Ghana, Sveitsi, Kamerun tai Serbia. Välierissä vastustaja löytyisi puolestaan Englannin, Senegalin, Ranskan ja Puolan joukosta.

– Meillä ei ollut mitään vaaraa ensimmäisellä puoliajalla, mutta tauolla käskin heitä olemaan varovaisia, koska [Japanilla] ei ollut mitään menetettävää, Enrique jatkoi.

– Mutta meillä ei ollut hyvänlaatuista hallintaa. Romahdimme ja he olisivat voineet tehdä vielä kaksi maalia lisää. Lohkoissa tapahtuu muutoksia ja monet asiat ovat nyt erilaisia, mutta minulla ei ole mitään juhlittavaa.

LUE MYÖS!