FC Barcelonan ja Espanjan superlupaus Gavi pelaa jalkapalloa usein kengännauhat auki, koska hän ei yksinkertaisesti osaa sitoa niitä kunnolla – tai niin ainakin väitetään.

17-vuotias keskikenttäpelaaja, joka on yksi Euroopan jalkapallon kirkkaimmista lupauksista, kuvataan säännöllisesti pelaamassa nauhat aukinaisina.

Fanit ovat tämän myötä spekuloineet, onko Gavilla jokin outo taikausko tai ottelua edeltävä rituaali, johon kuuluu kengännauhojen avaaminen.

Myös vertauksia Diego Maradonaan on ilmennyt.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Get Spanish Football News

@GSpanishFN
Gavi channeling his inner Diego Maradona again with his laces untied.

Nyt kummalliselle tavalle on kuitenkin löytynyt suoraviivainen selitys, jonka mukaan Espanjan nuori tähti ei yksinkertaisesti osaa sitoa nauhoja kunnolla solmuun.

– Gavi on pelannut kengännauhat auki pienestä pitäen, koska hän ei osaa sitoa niitä kunnolla, paljastaa espanjalainen toimittaja Marc Marba Prats.

– Hän ei välitä siitä ja pelaa vain niin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

La Senyera

@LaSenyera
🗣 | @marcmarba: "Gavi has been playing with his laces untied since he was very young, it’s because he doesn’t know how to tie them well. He doesn’t care and he plays like that."

Barcelonan joukkuekaverit ovat aiemmin kiusanneet Gavia hänen kyvyttömyydestään sitoa nauhojaan.

La Masíasta Gavin tavoin valmistunut seuratoveri Nico Gonzalez pilkkasi espanjalaista maajoukkuemiestä tuoreessa Instagram-tarinassaan, jossa oli kuva hänestä sitomassa Gavin kengännauhoja sekä teksti: ”Aika oppia…”

Muidenkin joukkuetovereiden on nähty pitävän Gavista ja hänen kengännauhoistaan huolta.

Arpan Banerjee

@Arsenio_FCB
Dani Alves making Gavi learn how to tie laces😂😍😍

LUE MYÖS!