Espanjan MM-kisajoukkueen ykkösmaalivahti Unai Simón on herättänyt Manchester Unitedin kiinnostuksen, kertoo Relevo.

Seurajoukkuetasolla kasvattajaseuraansa Athleticia edustavan Simónin sopimus päättyy kesällä 2025, eikä siinä ole minkäänlaista osto-optiota. Se oli Simónin tapa osoittaa kiitollisuutensa Athleticia kohtaan, jotta häntä ei voida ostaa ulos sopimuksesta ilman Athleticin hyväksyntää.

Relevon saamien tietojen mukaan Athletic on valmis kuuntelemaan noin 30-40 miljoonan euron arvoisia tarjouksia maalivahdistaan.

Athletic tiedostaa, ettei se pysty kieltäytymään rahakkaista tarjouksista varsinkin, kun Simónin takana odottaa jo lupaava Julen Agirrezabala. Agirrezabala on Athleticin kakkosmaalivahti, mutta on siitä huolimatta napannut itselleen avauksen paikan Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa.

Athletic yrittää siten toistaa saman tempun kuin edelliselläkin kerralla. Silloin Kepa Arrizabalaga siirtyi valtavalla 80 miljoonan euron siirtosummalla Chelseaan ja Athletic nosti oman kasvattinsa Simónin uudeksi ykkösmaalivahdikseen.

Manchester United hakee korvaajaa David De Gealle ja pitää Simónia laadukkaana vaihtoehtona.