Espanjan MM-kisajoukkue on selvillä. Espanjan A-maajoukkueen päävalmentaja Luis Enrique julkaisi valitsemansa joukkueen perjantaina. Katso joukkue täältä.

Joukkueesta jäi ulos useampi tasonsa osoittanut laatupelaaja.

Muun muassa Sergio Ramosin, Iago Aspasin, Sergio Canalesin, Borja Iglesiasin, Mikel Merinon, David De Gean, Brais Méndezin ja Thiagon kaltaiset pelaajat jäivät sivuun. Iñigo Martínez ja Gerard Moreno ovat aiemmin kuuluneet Enriquen suunnitelmiin, mutta nyt molemmat jäivät ulos Qatariin matkaavasta kisajoukkueesta.

Chelseassa ykkösvahdin paikan itselleen takaisin napannut Kepa Arrizabalaga tavoitteli kisapaikkaa, mutta Brentfordin David Raya ja Brightonin Robert Sánchez ajoivat nokkimisjärjestyksessä ohi. Athletic-vahti Unai Simón on Espanjan selvä ykkösvahti.

Kesän siirtoikkunassa 65 miljoonalla eurolla Brightonista Chelseaan siirtynyt Marc Cucurella ei saanut vieläkään uransa toista A-maajoukkuekutsua. Cucurella istui kaksi vuotta sitten penkillä kahdessa Nations Leaguen ottelussa. Myös PSG:n keskikenttäpelaaja Fabián Ruíz jäi ulos kisakoneesta.

Real Sociedadin avainpelaaja Mikel Oyarzabal olisi ollut mukana MM-kisajoukkueessa, mutta pelaaja ei ehtinyt lopulta kuntoutua ajoissa pitkästä polvivammastaan.