Espanjan A-maajoukkueen päävalmentaja Luis Enrique julkaisi perjantaina joukkueensa Qatarissa pelattavaan MM-lopputurnaukseen.

Enriquen julkaisema joukkue sisältää 26 pelaajaa.

Espanja pelaa samassa lohkossa Saksan, Costa Rican ja Japanin kanssa. MM-lopputurnaus potkaistaan käyntiin Espanjan osalta keskiviikkona 23. marraskuuta, kun Enriquen miehistö ottaa mittaa Costa Ricasta.

Muun muassa Sergio Ramosin ja Iago Aspasin kaltaiset konkarit jäivät ulos MM-kisajoukkueesta.

Espanjan MM-kisajoukkue

Maalivahdit: Unai Simón (Athletic), Robert Sánchez (Brighton), David Raya (Brentford)

Puolustajat: César Azpilicueta (Chelsea), Jordi Alba (Barcelona), Éric García (Barcelona), Dani Carvajal (Real Madrid), Aymeric Laporte (Manchester City), Pau Torres (Villarreal), Hugo Guillamón (Valencia), José Gayà (Valencia)

Keskikenttäpelaajat: Koke (Atlético), Marcos Llorente (Atlético), Pedri (Barcelona), Gavi (Barcelona) Sergio Busquets (Barcelona), Rodrigo Hernández (Manchester City), Carlos Soler (Valencia)

Hyökkääjät: Ansu Fati (Barcelona), Álvaro Morata (Atlético), Marco Asensio (Real Madrid), Ferran Torres (Barcelona), Pablo Sarabia (PSG), Yeremy Pino (Villarreal), Nico Williams (Athletic), Dani Olmo (RB Leipzig)