Gerard Piquén pelaajaura päättyi tällä viikolla.

35-vuotias Piqué pelasi Barcelonan edustusjoukkueessa 14 vuoden ajan ja kuului kuluvaa kautta lukuun ottamatta jatkuvasti joukkueen ehdottomiin avainpelaajiin.

Tunnettu striimaaja Ibai Llanos haastatteli Piquetä Twitch-kanavallaan. Piqué paljasti, ettei hänellä olisi ollut ongelmaa lopettaa uraansa jo vuosia sitten, jos Barcelona ei olisi tarjonnut hänelle jatkosopimusta.

– Olen aina sanonut agentilleni, etten aio lähteä Barcelonasta muualle. Jos Barcelona olisi sanonut minulle 28-29 -vuotiaana, etteivät he tee kanssani jatkosopimusta, olisin päättänyt urani. Ei minulla ollut motivaatiota pelata muualla. Ehdin jo aiemmin pelata Real Zaragozassa ja Manchester Unitedissa, enkä halunnut enää pelata muualla.

Piqué jätti Barcelonan kesällä 2004 siirryttyään Manchester Unitediin.

– Juventus tarjosi minulle enemmän rahaa, kun palasin Barcelonaan. Kun lähdin Manchester Unitediin, sanoin Barcelonalle jääväni jos he tarjoaisivat minulle edes kolmanneksen Manchester Unitedin palkkatarjouksesta, mutta he eivät suostuneet siihen.