Barcelonan veteraanipuolustaja Gerard Piqué ei päässyt tiistai-iltana kentälle ammattilaisuransa viimeisessä ottelussa, sillä hän sai suoran punaisen kortin kamppailun puoliajalla.

Barcelona päihitti tiistaina Osasunan 2–1-lukemin vieraissa. Ottelun oli määrä olla vaihtopenkillä aloittaneen Piquén viimeinen katalonialaisseuran paidassa.

Kun Barcelona tuli tappioasemassa tauolle, oli tunnelma pelaajatunnelissa kuitenkin varsin riitaisa.

Avausjaksolla Osasuna oli saanut kulmapotkun, vaikka pallo ei joidenkin mielestä koskettanut viimeisenä Barcelonan pelaajaa. Osasuna teki avausmaalinsa kyseisestä kulmasta, minkä lisäksi tilanteessa rikottiin Barcelona-pelaajien mielestä puolustaja Marcos Alonsoa.

Kaksikymmentä minuuttia avausmaalin jälkeen Barcelona joutui alivoimalle, kun Robert Lewandowski sai toisen keltaisen korttinsa hypättyään puolustajan päälle ilman aikomusta mennä palloon.

Tauolla Piquén nähtiin tulevan vaihtopenkiltä kentälle antaakseen erotuomari Jesus Gil Manzanolle tulisen palautteen.

Hänen tilityksensä jatkui aina tunneliin saakka, missä hänelle lopulta näytettiin punaista korttia. Tämä tarkoitti sitä, ettei Pique päässyt kentälle viimeisessä pelissään ammattilaisjalkapalloilijana.

LUE MYÖS: ”Totta puhuen en osannut odottaa tällaista loppua” – Gerard Piqué pelasi viimeisen ottelunsa Camp Noulla

Mundo Deportivon mukaan Piqué raivosi erotuomarille muun muassa seuraavin sanoin.

– Näitkö sen kulman jonka annoit meitä vastaan? Sinä olet se tuomari, joka on kusettanut meitä selkeästi eniten. Se on v*tun häpeällistä. Painu v*ttuun!

Ottelun jälkeen päävalmentaja Xavi vahvisti, että hänen aikomuksenaan oli laittaa Piqué toisella puoliajalla kentälle.

– Pique olisi pelannut tänään, koska [Andreas] Christensen oli toipumassa loukkaantumisesta ja Eric [Garcialla] oli vaivoja. Hän oli ensimmäinen vaihtoehto ottaa kentälle, Xavi kertoi Goalin mukaan.

LUE MYÖS!