Gerard Piqué pelasi lauantaina viimeisen ottelunsa Camp Noulla, kun Barcelona voitti Almerían 2-0.

Piquén ura loppuu tiistaina Osasunan ja Barcelonan välisen ottelun jälkeen.

Piqué ilmoitti torstaina lopettavansa pelaajauransa. Lauantai oli Piquélle erityinen päivä. Päävalmentaja Xavi nosti pienelle peliajalle jääneen konkarin avauskokoonpanoon ja tuloksena oli nollapeli. Piqué otettiin lopussa vaihtoon ja seuralegenda sai kannattajilta arvoisensa jäähyväiset.

Kuluva kausi on ollut Piquélle hyvin vaikea. Vastuu on jäänyt olemattomaksi ja se lopulta ajoi Piquén lopettamaan uransa.

– Totta puhuen en osannut odottaa tällaista loppua. En koskaan ajatellut lähteväni Barcelonasta. Ajattelin aina, että vielä yksi vuosi lisää. Olen aina ollut hyvin selvä itseni kanssa. Tämä puolivuotinen on ollut hyvin vaikea ja uskon, että se on näkynyt minusta. Nyt olen vapautunut. Pääsin avauskokoonpanoon ja pelaamaan kannattajien edessä. Tämä on unohtumaton muisto. Elämä jatkuu ja seuraava etappi odottaa.