Toni Kroos on noussut vuosien saatossa Real Madridin seuralegendaksi.

Saksalaiskeskikenttäpelaaja on edustanut seuraa kahdeksan ja puolen vuoden ajan ja voittanut kaiken mahdollisen.

Kroos on aina median välityksellä osoittanut kunnioituksensa puheenjohtaja Florentino Péreziä kohtaan.

Real Madridin entinen pelaaja ja puheenjohtaja Jorge Valdano haastatteli Kroosia, joka puhui avoimesti väleistään Péreziin.

– Jos puhumme Real Madridista, on meidän myös puhuttava Florentinosta. Hän hankki minut Real Madridiin ja otti minut lämpimästi vastaan. Hän on kohdellut minua samoin ensimmäisestä päivästä lähtien tähän päivään saakka. Näiden yli kahdeksan vuoden aikana ei ole ollut ensimmäistäkään päivää, kun minulla olisi ollut ongelmia hänen kanssaan.

– Meidän välinen suhde on avoin ja rehellinen. Hän tietää, millainen persoona olen. Hän tietää, etten tee tyhmyyksiä. En puhu medialle herättääkseni polemiikkia. Florentino tietää minun sanovan asiat kasvotusten ja odotan samaa häneltä, Kroos summasi Universo Valdano -ohjelmassa.

Kroos on kiitollinen Pérezille saamastaan rajattomasta luottamuksesta.

– Florentino on aina puolustanut minua ja luottanut minuun. Pelaaja tarvitsee sellaista tehdäkseen sen, mitä minä olen tehnyt Real Madridissa. Siksi Real Madridista puhuttaessa on puhuttava myös Florentinosta.

– Myös seura, joukkuetoverit ja valmentajat ovat luottaneet minuun ja se on aina tärkeää. Se tarkoittaa sitä, että voit pelata ilman niin suuria paineita, jos seura luottaa sinuun. Siksi tunnen itseni etuoikeutetuksi.