Fede Valverde pelaa loistavaa syyskautta. Valverde on tehnyt kaikissa kilpailuissa yhteensä seitsemän maalia.

Uruguaylaiskeskikenttäpelaaja on pelannut syyskaudella laitahyökkääjänä ja tulokset ovat olleet sen mukaisia.

Joukkuetoveri Toni Kroos puhui Valverdesta Einfach mal Luppen -podcastissa. Kroosilta kysyttiin, milloin hän tapasi Valverden ensimmäisen kerran.

– Muistan sen tapahtuneen, kun menimme Yhdysvaltoihin harjoitusleirille kesällä 2018. Fysiikkavalmentajamme sanoi minulle, että minun pitäisi tutustua Valverdeen, koska hän piti minua esikuvanaan. Huomasin heti, että kyseessä on loistotyyppi. Hän oli hyvin hiljainen ja nöyrä. Siitä pidin hänessä eniten. Hän ei käyttäytynyt eri tavalla, vaikka matkusti edustusjoukkueen mukana leirille. Valverde antoi kaikkensa harjoituksissa, eikä pelännyt mitään.

Kroos on vaikuttunut Valverden peliesityksistä.

– Vain taivas on rajana, jos hän jatkaa näin. Valverde on todella kokonaisvaltainen pelaaja. Jos Valverde ei näe jollain hetkellä mahdollisuutta syöttää, nappaa hän pallon ja juoksee suoraan vastustajan maalille. Olen suuri Valverde-fani.