Toni Kroos on edustanut Real Madridia yli kahdeksan vuoden ajan.

Kroos pelasi vuosikausia Casemiron kanssa Real Madridin keskikentällä. Kaksikko voitti Real Madridissa kaiken mahdollisen. Mukaan mahtuu useampi Mestarien liigan voitto ja kolme La Ligan mestaruutta.

Casemiro jätti Real Madridin elokuussa siirryttyään Manchester Unitediin. Siirto yllätti monet, sillä huhut Casemiron siirrosta alkoivat vain muutama päivä ennen sen toteutumista. Myöhemmin Casemiro totesi medialle päättäneensä jättää Real Madridin jo toukokuussa voitetun Mestarien liigan finaalin jälkeen.

Jorge Valdano haastatteli Kroosia Universo Valdano -ohjelmassaan. Kroos otti haastattelussa kantaa Casemiron lähtöön.

– Se yllätti minut. En ollut nähnyt signaaleja siitä, että se olisi tapahtumassa, enkä tiennyt siitä ennen kuin huhut alkoivat velloa. Toisaalta täällä on aina paljon huhuja ja monesti ne eivät pidä paikkaansa. Myöhemmin Casemiro kertoi minulle siitä ja olin hieman surullinen, koska muistan kaikki yhdessä eletyt vuodet ja kaikki voittamamme pokaalit. Emme hävinneet ainuttakaan finaalia, eikä se ole normaalia. Mutta lopulta jalkapallo on tällaista. Pelaajat lähtevät ja tulevat. Kaikki päättyy aikanaan.