PSG:ssä hirmuisessa vedossa tällä kaudella ollut Lionel Messi, 35, on Athleticin tietojen mukaan lähempänä siirtoa Miamiin kuin Barcelonaan.

Messin sopimus PSG:n kanssa on päätymässä ensi kesänä. Pariisilaiset haluaisivat pitää Messin ja ovat tarjoamassa hänelle uutta jatkosopimusta, mutta edes tähtitieteellinen palkka ei välttämättä auta.

Luotettavana pidetyn Athletic-julkaisun mukaan Messin isä Jorge on jo käynyt keskusteluja Miamin seurajohdon kanssa. Messi tekee päätöksen jatkostaan MM-kisojen jälkeen. Tammikuussa Messi voisi tehdä jo esisopimuksen Ranskan ulkopuolisen seuran kanssa.

Barcelona on ollut tiettävästi kiinnostunut Messistä. Barcelonalla on kuitenkin omat ongelmansa siirron mahdollistamiseksi (lue lisää).

Messin perhe on viihtynyt viime vuosina Miamissa lomailemassa ja tiettävästi Messin suhde Miamin seurajohtoon on varsin hyvä. Messistä on myös todettu useampaan kertaan, että hän saattaisi haluta pelata Yhdysvalloissa jossain kohtaa uraansa. Lisäksi Messi omistaa Miamista kiinteistön.

Seuran ja Messin väliset keskustelut käynnistyvät aikaisintaan MM-kisojen jälkeen tai ensi vuoden alussa.

LUE MYÖS!