Sport väitti lauantaina, että Barcelona olisi hahmottelemassa ennalta, kuinka Lionel Messi saataisiin Blaugranan väreihin jo tammikuussa. Messi on pelannut kohta puolitoista kautta ranskalaisseura Paris Saint-Germainissa, ja hänen nykyinen sopimuksensa umpeutuu ensi kesänä. Uutinen kuulosti vähän liian hyvältä, eikä se CBS:n toimittajan Ben Jacobsin mukaan olekaan totta.

Eräänlaisen kirjoittamattoman ammattietiikan mukaisesti Jacobs ei suoraan hyökkää Sportia vastaan, mutta hän ampuu huhun alas kiertelemättä.

– Ei [ole] totta, että Barcelona hankkisi Lionel Messin tammikuussa, kirjoittaa Jacobs Twitter-tilillään.

– Messi päättää tulevaisuudestaan MM-kilpailujen jälkeen, mutta vaikka hän päättäisi [olla suostumatta] PSG:n jatkosopimustarjoukseen, hän ei varmasti lähde kesken kauden.

Messi pelaa erinomaista kautta. 2000-luvun kiistatta lahjakkain pelaaja on tehnyt kaikki kilpailut huomioiden 12 maalia 17 ottelussa, minkä lisäksi hän johtaa Ranskan liigan syöttöpörssiä. Argentiinan maajoukkueessa hän on tämän vuoden puolella takonut kymmenen maalia kuuteen otteluun.

Ben Jacobs

@JacobsBen
No truth in Barcelona signing Lionel Messi in January. Messi will decide on his future after the World Cup but no chance he will leave mid-season even if he chooses not to renew with PSG.