Atlético pelaa keskiviikkoiltana tärkeän ottelun isännöidessään Club Bruggea Mestarien liigan lohkovaiheen neljännellä kierroksella.

Atléticon tilanne lohkossa on haastava. Se on tasapisteissä Porton ja Bayer Leverkusenin kanssa. Club Brugge johtaa lohkoa kuuden pisteen erolla kolmikkoon.

Kolmesta lohkovaiheen ottelustaan Atlético on voittanut vain yhden. Kaksi on päättynyt tappioihin.

João Félixin kausi on totellut tuttua kaavaa. Kausi alkaa hyvin, mutta sen jälkeen Félix jää varjojen maille. Kauden avausottelussa Félix antoi kolme maalisyöttöä, mutta sittemmin hän on pelannut surkeasti ja menettänyt avauskokoonpanon paikkansa. Diego Simeone ottaa sen vastuulleen.

– Tilastot ovat kaikkien nähtävillä. João on tärkeä pelaaja seuralle ja joukkueelle. Alkukaudella hän ei ole onnistunut maalinteossa ja se tekee hänestä turhautuneen. João tekee hyvin töitä. Päästessään joukkueeseen sisään kaikki alkaa onnistumaan, Simeone vakuutti.

– Kun João pelaa huonosti, on se minun syytä, koska en anna hänelle sitä, mitä hän tarvitsee.

– Tiedämme tämän ottelun tärkeyden. Meidän on pelattava hyvin. Sen vuoksi meidän on annettava kaikkemme ja tarvitsemme kannattajiamme. He ovat tärkeä osa tätä seuraa.