Atlético Madrid ja Barcelona ovat espanjalaislähteiden mukaan päässeet yhteisymmärrykseen Antoine Griezmannin optiosta. Lainaoptioon kirjattu peliaika on näin ollen vapautumassa.

Alunperin 40 miljoonan euron lainaoptio aktivoitui, mikäli Griezmann pelaisi Atléticossa 45 minuuttia yli 50 prosentissa otteluista. Atlético alkoi kikkailemaan välttääkseen option aktivoitumisen. Griezmann tuli kentälle alkukauden aikana lähes poikkeuksetta tunnin pelin jälkeen.

Nyt kikkailu on päättymässä. Cadena SER sekä Marca uutisoivat, että seurat olisivat päässeet yhteisymmärrykseen osto-option hinnan alentamisesta 20 miljoonaan euroon, jonka päälle tulee vielä ehdollisia bonuksia.

Griezmannin siirtosaaga on ollut koko alkukauden ajan iso puheenaihe Espanjassa. Nyt näyttää vahvasti siltä, että asiaan on saatu lopullinen ratkaisu. Griezmannin kahden vuoden lainasopimus päättyy ensi kesänä, jolloin kaupan odotetaan lopullisesti tapahtuvan.

Barcelona maksoi Griezmannista 120 miljoonaa euroa kesällä 2019. Griezmann ei kahden vuoden aikana onnistunut Barcelonassa, jonka jälkeen Atlético lainasi hänet kymmenen miljoonan euron lainakorvauksella takaisin kesällä 2021.

Barcelonan kannalta Griezmann-saaga on ollut murheellista seurattavaa, mutta tärkeintä lienee tällä hetkellä se, että Barça pääsee eroon Griezmannin palkasta.

LUE MYÖS: