Manchester Cityssä parhaillaan tuhoa kylvävä hyökkääjä Erling Haaland nousi Espanjassa tiistaina isoksi puheenaiheeksi. El Chiringuito -ohjelma kertoi, että Haalandin sopimuksessa olisi erikoinen pykälä, joka mahdollistaisi siirron Real Madridiin kesällä 2024.

Haaland siirtyi kesällä Borussia Dortmundista Manchester Cityyn, jonka kanssa hän allekirjoitti sopimuksen kesään 2027 saakka. Sopimukseen kirjattiin myös ulosostopykälä, joka on Marcan mukaan vuoteen 2025 saakka 200 miljoonaa euroa. Sen jälkeen summa putoaa 175 miljoonaa euroon.

El Chiringuito tietää kertoa, että sopimukseen olisi kirjattu myös pykälä, joka mahdollistaisi Haalandin siirron Real Madridiin kesällä 2024. Pykälä mahdollistaisi Real Madridille tiettävästi jonkinlaisen etuosto-oikeuden suhteellisen suotuisaan hintaan.

Haalandin isä Alfie-Inge Håland kertoi aiemmin, että Real Madrid oli viime kesänä kolmantena vaihtoehtona poikansa seuraavaksi seuraksi. Yksi syy siihen oli Karim Benzeman vahva asema Real Madridissa tällä hetkellä. Näillä näkymin Benzema on tekemässä Real Madridin kanssa jatkosopimuksen kesään 2024 saakka.

Lisäksi toinen Real Madridin osakkeita Haalandin silmissä laskeva asia oli seuran neuvottelut Kylian Mbappén kanssa. Niistä neuvotteluista ei toisaalta jäänyt Real Madridille paljoakaan käteen, kun Mbappé päätti jatkaa PSG:ssä.

Marcan mukaan Real Madridin riveissä isä-Hålandin kommentteja ei katsottu kovinkaan hyvällä. Seura ei tiettävästi ole tykännyt siitä, että useat pelaajat ovat avoimesti kertoneet seuran ja pelaajan välisistä neuvotteluista julkisuuteen.

El Chiringuito -ohjelman julkaisemia tietoja on myös kyseenalaistettu, koska medialla ei ole ollut esittää väitteidensä tueksi mitään todisteita. Ohjelmalla on tiettävästi silti läheiset suhteet Real Madridiin. Voidaan vain spekuloida, olisiko seurasta voitu vuotaa tietoja medialle tuohtumisen takia.

Aiemmin AS on kertonut, että Real Madrid olisi valmistautumassa lunastamaan kesällä 2024 aktivoituvan ulosostopykälän, joka AS:n tietojen mukaan olisi noin 150 miljoonaa euroa (lue lisää).

Lähde: Football Espana

LUE MYÖS