Erling Braut Håland siirtyi hiljattain Borussia Dortmundista Manchester Cityyn.

Manchester City maksoi Hålandista noin 60 miljoonaa euroa. Håland allekirjoitti seuran kanssa monivuotisen sopimuksen. Hålandin sopimuksessa tiettävästi aktivoituu ulosostopykälä kesällä 2024, eli kahden vuoden kuluttua. Ulosostopykälän on kerrottu olevan 150 miljoonan euron arvoinen.

AS:n mukaan Real Madrid suunnittelee aktivoivansa kyseisen ulosostopykälän, kun se tulee voimaan.

Real Madrid toivoi aluksi Hålandin pelaavan Dortmundissa vielä ensi kauden, jonka jälkeen hän olisi voinut siirtyä espanjalaisseuraan, mutta Hålandin ykköstavoite oli poistua Dortmundista tänä kesänä.

Real Madrid haluaa nauttia vielä muutaman vuoden ajan Karim Benzeman edesottamuksista. Benzema pelasi uransa parhaan kauden, eikä seura siten tarvitse nopealla aikataululla uutta kärkeä. Benzema jättänee Real Madridin kahden vuoden päästä, jolloin hän on 36-vuotias. Silloin Real Madrid lähtee hyökkääjäkaupoille.