Atlético on lainaamassa viime vuodet penkillä istuneen Renan Lodin Nottingham Forestiin. Nottingham Forest maksaa lainasta viisi miljoonaa euroa ja lainassa on mukana 30 miljoonan euron osto-optio. Lue lisää täältä.

AS:n ja Fabrizio Romanon mukaan Atlético kaavailee korvaavansa Lodin Tottenhamin Sergio Reguilónilla. Atlético on jo tiedustellut Tottenhamilta Reguilónin saatavuutta. Real Madridin kasvatti ei kuulu Tottenham-luotsi Antonio Conten suunnitelmiin, eikä hän ole pelannut minuuttiakaan alkukaudella.

Jos Reguilón siirtyy Atléticoon, olisi kyseessä laina, jossa olisi mukana ensi kesänä käytettävissä oleva osto-optio. Reguilón on herättänyt myös muun muassa Lazion kiinnostuksen. Lähtökohtaisesti Reguilón korvaisi Atléticossa Lodin, eli joutuisi nokkimisjärjestyksessä Yannick Carrascon ja Saúlin taakse.

25-vuotias vasen laitapuolustaja on edustanut Tottenhamia kahden vuoden ajan. Sitä ennen hän voitti Sevillan kanssa Eurooppa-liigan mestaruuden ja lukeutui joukkueen avainpelaajiin.