Renan Lodi on jättämässä Atléticon seuraavien päivien aikana, kertoo muun muassa Marca, Fabrizio Romano ja The Timesin Jacque Talbot.

Atlético ja Valioliigaan noussut Nottingham Forest neuvottelevat parhaillaan Lodin lainasiirrosta Englantiin. Nottingham Forestin on määrä maksaa lainasta noin viisi miljoonaa euroa, ja lisäksi lainasopimukseen sisällytetään noin 30 miljoonan euron osto-optio.

24-vuotias vasen laitapuolustaja aloitti hiljattain neljännen kautensa Atléticossa, joista vain ensimmäisellä hän kuului avauskokoonpanoon. Diego Simeone muutti sen jälkeen joukkueen formaation kolmen topparin linjaan, jonka vuoksi Lodi on istunut edelliset vuodet penkillä. Yannick Carrasco vei Lodin pelipaikan, sillä hän kykenee pelaamaan Simeonen vaatimassa wingbackin roolissa.

Lodi haluaa päästä peliajan perässä muihin maisemiin taistellakseen tosissaan paikasta Brasilian MM-kisajoukkueessa.