Real Madrid pelasi lauantaina ensimmäisen ottelun ilman Casemiroa, kun se voitti Celta Vigon La Ligassa vieraskentällä 4-1.

Madridin keskikentän monivuotinen luottopelaaja Casemiro, 30, jätti Los Blancosille hyvästit perjantaina. Brasilian maajoukkuepelaaja on siirtymässä Manchester Unitediin, joka on vahvistanut päässeensä Real Madridin kanssa siirrosta sopuun.

Celtaa vastaan keskikentän pohjalla pelasi Aurélien Tchouaméni, joka siirtyi Madridiin tänä kesänä AS Monacosta 80 miljoonalla eurolla. Tchouaménia, 22, oli kyllä ajateltu Casemiron manttelinperijäksi, mutta harva odotti, että hänen pitäisi ottaa brassikonkarin paikka jo näin nopeasti. Nuori ranskalaispeluri aloitti tosin Casemiron sijasta myös La Ligan avauskierroksella 2-1-voitossa Almeríaa vastaan.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti kommentoi pelin jälkeen, miten hänen joukkueensa on reagoitava yllättävään nuorennusleikkaukseen.

– Meidän on ajateltava siirtymää, se voi olla sujuva tai hieman pakotetumpi. Veteraanimme ymmärtävät sen, ja nuorukaiset ovat osoittaneet, että he ovat ansainneet paikkansa, sanoi italialaisluotsi Marcan mukaan.

– On myös tärkeää hallita joukkuetta. Me tarvitsemme kokeneemmilta pelaajilta ymmärrystä ja nuorilta pelaajilta kärsivällisyyttä.

Ancelottilta kysyttiin myös erikseen Tchouaménin esityksestä.

– Kuten olemme ennenkin sanoneet, hänellä on hyvin erilaiset taidot Casemiroon verrattuna.

– Hän pelasi hyvin tänään ja hän on näyttänyt [pelissä] niitä asioita, joita hän on näyttänyt meille harjoituksissa.