La Ligan hallitseva mestari Real Madrid oli lauantain myöhäisillan ottelussa tyly vieras ja kaatoi Celta Vigon Estadio de Balaídosilla 4-1-lukemin.

Kotijoukkue Celta Vigo oli jopa ottelun hallitsevampi osapuoli avausjaksolla, mutta joutui siitä huolimatta poistumaan tauon viettoon maalin tappioasemassa.

Real Madridin maalitykki Karim Benzema avasi kauden maalitilinsä rangaistuspotkusta, kun peliä oli takana 14 minuuttia.

Vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin oli isäntien vuoro päästä laukomaan 11 metristä. Seuralegenda Iago Aspas käytti tilaisuutensa hyväkseen ja tasoitti pelin.

Avausjakson lopulla Luka Modrić kaatoi kylmää vettä Celta Vigon niskaan ja vei Los Blancosin uudelleen johtoon.

Toisella puoliajalla Real Madrid otti ohjakset käsiinsä ja meni menojaan.

56. peliminuutilla Vinícius Júnior teki upean maalin Modrićin hienosta esityöstä. Kymmenen minuuttia myöhemmin oli Real Madridin hyökkäystrion kolmannen jäsenen, Federico Valverden, vuoro onnistua maalinteossa.

Ottelun loppuhetkillä Real Madrid sai vielä mahdollisuuden kaunistella voittolukemiaan rangaistuspotkusta. Benzema antoi vaihdosta hetkeä aiemmin kentälle tulleen Eden Hazardin laukoa, mutta Agustin Marchesin aavisti oikeaan kulmaan ja pysäytti belgialaishyökkääjän yrityksen. Benzema ennätti ensimmäisenä paluupalloon, mutta hänkään ei onnistunut ohittamaan Marchesiniä.