Valioliigaseura Manchester Unitedissa pelaavaa Cristiano Ronaldoa huhutaan Atlético Madridiin lukuisissa joukkoviestimissä. Seuran puheenjohtaja Enrique Cerezo yritti hiljan julistaa uutiset ankoiksi, mutta se ei ole journalisteja hiljentänyt. Yleinen käsitys on, että Atlético laskelmoi kuumeisesti, miten siirto olisi toteutettavissa taloudellisesti.

Hintana kaupalle ei ainakaan ole Antoine Griezmann. Vaikka Griezmannin, 31, uskotaan olevan vapailla markkinoilla, The Athleticin mukaan Manchester United on tyrmännyt vaihtokauppa-ajatuksen suoralta kädeltä.

Griezmannin maalimäärissä trendi on ollut laskeva viime vuodet. Edellisen kolmen vuoden aikana hän on onnistunut tekemään vain 25 maalia Espanjan pääsarjassa, viime kaudella niitä syntyi kolme, mikä on huomattavasti totuttua vähemmän. Kun hän pelasi Atléticossa ensimmäisen kerran — vuosina 2014–19 — hän oli tasainen 15–22 maalin mies. Ronaldo, 37, sen sijaan on edelleen erinomainen maalihai, kuten 18 maalia 30 valioliigaottelussa osoittavat.