Arnaut Danjuma ei ole sittenkään siirtymässä West Hamiin, kertoo AS.

Lähteen mukaan Danjuman agentti kertoi lehdelle, ettei pelaaja ole halukas siirtymään West Hamiin. Agentin mukaan Danjuman ykköstavoite on pelata ensi kaudellakin Villarrealissa.

Villarreal ja West Ham eivät päässeet yhteisymmärrykseen siirtosummasta, eikä Danjuma ole missään vaiheessa ollut kiinnostunut siirrosta West Hamiin.

AS:n mukaan Danjuma haluaa keskittyä Villarrealiin ja valmistautua parhaansa mukaan loppuvuoden MM-lopputurnaukseen. Hollantilaiskärki haluaa lisäksi osoittaa kiitollisuutta Unai Emerylle ja Villarrealin kannattajille saamastaan tuesta viime kaudella.

25-vuotias Danjuma siirtyi vuosi sitten Bournemouthista Villarrealiin noin 23,5 miljoonalla eurolla. Ensimmäisellä kaudellaan hän teki 16 maalia, joista kuusi syntyi Mestarien liigassa. Danjuma teki Mestarien liigan pudotuspeleissä maalit niin Juventuksen kuin Bayern Münchenin verkkoon.