Real Madrid voitti lauantaina Mestarien liigan kaadettuaan finaalissa Liverpoolin 1-0.

Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez oli luonnollisesti hyvin tyytyväinen joukkueensa suoritukseen. Pérezin mielestä Real Madrid ansaitsi voittaa Mestarien liigan.

– Tänä vuonna olemme pelanneet kokonaisvaltaisesti todella hyvän kauden. Meillä oli huono arvontatuuri, koska kohtasimme kaikki huippujoukkueet, mutta näytimme toistuvasti venymiskykyä. Olemme ansaitusti Mestarien liigan voittajia. Saamme kiittää siitä pelaajia, valmentajia ja kannattajia. Olemme nähneet tällä kaudella otteluita, joita emme helposti unohda.

Carlo Ancelottista tuli lauantaina historian ensimmäinen neljästi Mestarien liigan voittanut valmentaja. Pérez kertoi, mikä tekee Ancelottista niin hyvän.

– Jotain hän on tehnyt oikein, jos hän on voittanut valmentajana neljästi Mestarien liigan. Ancelotti on hyvä orkesterin johtaja, joka tuntee pelaajien psykologian ja Real Madridin. Lisäksi hän tuntee loistavasti koko lajin.

Péreziltä tiedusteltiin mielipidettä myös Kylian Mbappésta. Mbappé hylkäsi Real Madridin tarjouksen jäädäkseen PSG:hen.

– Real Madrid tekee aina töitä saadakseen maailman parhaat pelaajat, mutta Mbappé on jo unohdettu. Real Madrid pelasi täydellisen kauden ja Mbappé on unohdettu. Meidän on kunnioitettava hänen päätöstään. Tänään Mbappéa ei ole olemassa. Sen sijaan Real Madridin juhlat ovat olemassa.