Héctor Bellerínin lainasopimus Betisin kanssa päättyy perjantaisen Real Madrid -ottelun jälkeen.

Bellerín palaa lähtökohtaisesti Arsenalin vahvuuteen, sillä Betis-lainassa ei ole mukana minkäänlaista osto-optiota.

Bellerín ei kuitenkaan kuulu Arsenalin suunnitelmiin ja hänen sopimuksensa lontoolaisseuran kanssa päättyy vuoden kuluttua, joten Betis yrittää hankkia Bellerínin takaisin varsin pienellä siirtosummalla.

Bellerín pelasi sunnuntaina viimeisen kotiottelunsa Betisin paidassa ja hyvästeli kannattajat kyynelissä.

Bellerín tiedostaa itsekin, ettei hänen paluunsa Betisiin ole suinkaan yksinkertaista, sillä seuralla ei ole todennäköisesti varaa maksaa Arsenalin vaatimaa siirtosummaa. Bellerín haluaisi itse jäädä Betisiin.

Bellerínin isä on suuri Betis-kannattaja ja hän suostutteli pelaajan hyväksymään Betisin lainatarjouksen viime kesänä, kun laitapuolustaja jätti Lontoon taakseen ja palasi Espanjaan. Bellerín on pelannut hienon kauden Andalusiassa ja oli voittamassa Betisin kanssa Copan mestaruutta.

Laitapuolustajan joukkuetoveri Borja Iglesias twiittasi sunnuntaina olevansa valmis järjestämään varainkeruukampanjan, jotta Bellerín voisi jäädä Betisiin. Katso twiitti täältä.

Real Betis Balompié 🌴💚

@RealBetis
💚💚💚

Esta es la historia de un futbolista cuyo padre soñaba con verlo jugar en el #RealBetis. Llegó, ganó una Copa del Rey y se enamoró para siempre de las trece barras.

Puro Betis, oé.