Antoine Griezmann pelaa ensi kaudella Atléticossa. Atléticon puheenjohtaja Enrique Cerezo vahvisti sen sunnuntai-iltana espanjalaismedialle.

Griezmannin lainasopimus Atléticon kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Atléticolla on mahdollisuus jatkaa lainaa ensi kaudeksi, mutta sen myötä sen pitäisi samalla aktivoida Griezmannin lainasopimuksessa mukana oleva 40 miljoonan euron ulosostopykälä.

Madridilaismedian mukaan Atlético ja Barcelona ovat neuvotelleet Griezmannin ja Álvaro Moratan välisestä vaihtokaupasta. Vaihtokaupassa Griezmann siirtyisi pysyvästi Barcelonasta Atléticoon ja parhaillaan lainalla Juventuksessa pelaava Morata siirtyisi pysyvästi Camp Noulle.

– Griezmann jatkaa Atléticossa. Onko meidän neuvoteltava uudestaan Barcelonan kanssa? Se ei ole tärkeintä siinä vaiheessa, kun pelaaja haluaa pelata jossain tietyssä seurassa. Silloin raha ei ole tärkeintä.

– Griezmann on uskomaton pelaaja. Mielestäni hän kuuluu edelleen maailman 3-4 parhaan pelaajan joukkoon. Tuollaisen pelaajan löytäminen on niin vaikeaa, ettemme aio luopua hänestä.

Griezmann on tehnyt tällä kaudella vain kolme maalia La Ligassa.