Atlético varmisti keskiviikkoiltana paikkansa ensi kauden Mestarien liigassa voitettuaan Elchen 2-0. Lue lisää täältä.

Atléticon kausi on ollut hyvin vaikea. Viime kaudella La Ligan mestaruuden voittanut Atlético ei tällä kaudella taistellut käytännössä missään vaiheessa mestaruudesta. Atléticon päävalmentaja Diego Simeone tiedostaa, miten epätasainen tämä kausi on ollut.

– Epätasaisena kautena saavutimme tavoitteemme ansaitusti ja teimme sen eteen paljon töitä, jonka vuoksi pääsemme jälleen ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Se on hyvin tärkeää etenkin seuralle.

– Tällä kaudella olemme tehneet eniten maaleja koko aikakaudellani, mutta samalla olemme päästäneet eniten maaleja. Olemme kärsineet epätasaisuudesta. Stefan Savic ja Josema Giménez ovat olleet paljon loukkaantuneina. Reinildon hankinta on onnistunut hyvin. Hän on aggressiivinen ja nöyrä pelaaja. Joukkueella on paljon taitoa hyökkäyspäässä ja osaamme tehdä maaleja.

Antoine Griezmannin tehottomuus ei huoleta Simeonea. Griezmann ei ole tehnyt yli puoleen vuoteen maalia La Ligassa.

– Kun puhumme Griezmannista, puhumme yhdestä Atléticon seurahistorian parhaimmasta maalintekijästä. Hän palasi joukkueeseen täksi kaudeksi ja löysi parhaan tasonsa, mutta sitten hän loukkaantui. Myöhemmin Griezmann palasi pelikentille ja pelasi hyviä otteluita, mutta ei onnistunut maalinteossa. Nyt hän antoi maalisyötön Rodrigo De Paulille, vaikka hän oli itsekin loistavassa maalipaikassa. Se kertoo pelaajan suuruudesta.