Real Madridin uskomaton nousu Manchester Cityä vastaan sai entisen Barcelonan pelaajan, Jari Litmasen, ihmetyksen valtaan. Real Madrid nappasi jatkoajan jälkeen Mestarien liigan finaalipaikan.

Kaikki näytti olevan hyvin Man Cityn kannalta vielä otteluparin toisen osaottelun 89. minuutilla. City johti otteluparia 5-3. Hetkeä myöhemmin tilanne oli 5-5 ja lopulta Real voitti pelin jatkoajalla.

Litmanen oli ihmeissään, eikä peitelllyt entisenä Barcelonan pelaajana tunteitaan Real Madridia kohtaan.

– Olihan tämä upea näytös Real Madridilta, mutta tähän olemme valitettavasti tottuneet edellisellä ja sitä edellisellä kierroksella, Litti naurahti ottelun jälkeen C Moren studiossa.

– On tämä upea ryhmä nousemaan lähes mahdottomista tilanteista, Litmanen jatkoi.

Toinen C Moren asiantuntija Mika Väyrynen ei voinut kuin ihmetellä Real Madridin uskomatonta kykyä nousta kanveesista jälleen kerran rinnalle ja ohi.

– Vähän sanattomaksi vetää se, kuinka monta kertaa olemme olleet tässä studiossa äimän käkenä, että tämän piti olla jo selvä… PSG, Chelsea ja nyt taas. Tuo seura on tottunut tuohon. Sitten kun sinulla on vielä tuollaisia yksilöitä, jotka pystyvät taikomaan tuosta noin, niin tässä on tulos, Väyrynen hehkutti.

Carlo Ancelotti on repinyt joukkueestaan parhaan irti vaikeilla hetkillä. Viime viikonloppuna Real Madrid juhli La Ligan mestaruutta, mutta pelaajien otteissa ei näkynyt mestaruuskrapulaa.

– Emme voi tasan tarkkaan tietää, mutta kyllä selvää on, että Ancelotti on lähtenyt siitä henkisestä puolesta. Ei hän voi jarrutella mestaruusjuhlintaa, se on jokaisen henkilökohtaista. Jokainen (pelaaja) varmasti hahmotti, että ”haluanko minä vain tämän (La Ligan) mestaruuden vai jotain lisää”. Tuolla on niin paljon kokemusta. Kyllä he tietävät, mitä tekevät, Litmanen korosti.

Real Madridin kahdet kasvot hämmensivät studiossa.

– Viime viikolla City olisi voinut tehdä seitsemän tai kahdeksan maalia, eikä se olisi ollut vääryys. Ja nyt oli jälleen ihan uudet kenttätapahtumat. Se on oikeasti hämmentävää. Itse olen vajaa 40 vuotta ollut futiksen parissa mukana korkeammalla ja vähemmän korkeammalla tasolla, ja silti se hämmentää, että on viikon sisään mahdollista nähdä kaksi niin erilaista suoritusta, studion juontaja Petri Pasanen ihmetteli.

LUE MYÖS: