Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelottilla oli vaikeuksia analysoida joukkueen upeaa nousua Manchester Cityä vastaan kovinkaan analyyttisesti. Siihen tuskin pystyi ottelun jälkeen kukaan, sillä sen verran erikoisia käänteitä ottelun loppu piti sisällään.

Real Madrid nousi kuilun partaalta jatkoajalle ja lopulta Karim Benzeman rankkarilla nappasi voiton yhteismaalein 6-5. Ottelun 89. minuutilla Real Madrid oli yhteismaaleissa tappiolla lukemin 3-5. Real Madridin voitolle tarjottiin tuolloin yhden prosentin mahdollisuutta.

Rodrygon pikamaalit 90. minuutilla ja lisäajalla toivat Real Madridin lopulta peliin mukaan vastoin kaikkia todennäköisyyksiä. Ancelotti tarjosi yhden syyn upealle nousulle ottelun jälkeen BT Sportin haastattelussa.

– En voi sanoa, että olisimme tottuneet tämänkaltaiseen elämään, mutta se mitä tapahtui, tapahtui myös Chelseata ja PSG:tä vastaan. Jos pitäisi sanoa miksi, se johtuu tämän seuran historiasta. Se auttaa jatkamaan, vaikka vaikuttaisi jo siltä, että olemme hävinneet, Ancelotti tarjosi syyksi nousulle.

Kun Real Madrid nousi kuolleista tasoihin ja vei pelin jatkoajalle, oli vaakakuppi Ancelottin mukaan kääntynyt.

– Peli oli jo melkein ohi ja onnistuimme jotenkin löytämään viimeiset energiat, mitä meistä löytyi. Pelasimme hyvän ottelun vahvaa vastustajaa vastaan. Kun onnistuimme tasoittamaan pelin, psykologinen etu oli meidän puolella jatkoajalla, Ancelotti sanoi.

Ancelottin mukaan hän ei ehtinyt miettimään häviämistä.

– Ei minulla ollut aikaa ajatella häviämistä (ottelun loppuhetkillä). Se oli vaikeaa, kun Cityllä oli peli kontrollissa, mutta saimme vielä sen yhden mahdollisuuden lisäajalla.

Finaalissa vastaan tulee Jürgen Kloppin Liverpool, joka on ollut vakuuttava tällä kaudella. Real Madrid on ollut myös vakuuttava, mutta ehkä hieman eri tavalla. Real Madrid on osoittanut kerta toisena jälkeen venymiskykyä. Ancelotti muistutti, ettei finaali ole Real Madridin kaltaiselle seuralle mikään uusi asia.

– Olen iloinen, että olemme finaalissa ja saamme kohdata Pariisissa upean vastustajan. Olemme tottuneet siihen (finaaleihin). Siitä tulee mahtava jalkapallo-ottelu, Ancelotti sanoi.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

Football on TNT Sports

@footballontnt
"The big history of this club helps us to keep going."

"We were able to find the last energy we had."

"I think the final will be a fantastic game."

Carlo Ancelotti, the coolest man around 🤌

🎙 @TheDesKelly #UCL

LUE MYÖS: