Antoine Griezmann siirtyi syyskuun alussa Barcelonasta lainalle Atléticoon.

Lainasopimus loppuu kuluvan kauden jälkeen, mutta Atléticolla on mahdollisuus jatkaa sitä ensi kaudeksi. Madridilaismedian mukaan Atléticon ei ole lunastettava Griezmannia itselleen tämän kauden jälkeen, mutta Diego Simeone haluaa todennäköisesti pitää hänet joukkueessaan.

31-vuotiaan Griezmannin kausi on ollut vaikea. Ranskalaishyökkääjän alkukausi sujui heikosti. Hän alkoi päästä joukkueen rytmiin marraskuussa, mutta loukkaantui joulukuisessa Madridin derbyssä ja oli sivussa pelikentiltä lopulta muutaman kuukauden. Griezmann on viimeistellyt tällä kaudella kahdeksan maalia.

– Olen hyvin onnellinen Madridissa. Myös perheeni on onnellinen täällä. Olen hyvässä kunnossa, vaikka olen saanutkin jo ikää. Vuodet vierivät nopeasti. Tällä kaudella olen kärsinyt loukkaantumisista, mutta nyt olen paremmassa iskussa ja voin taas nauttia jalkapallosta, Griezmann totesi GQ:lle.

Griezmannilta tiedusteltiin, miten hän aikoo voittaa kannattajien luottamuksen takaisin.

– Teen töitä sen eteen. Minun on voitettava kannattajien luottamus takaisin ja tiedän, miten onnistun siinä. Voin voittaa luottamuksen takaisin ainoastaan pelikentällä tekemällä töitä jokaisessa ottelussa. Minulle on valtava kunnia pelata Atléticossa.

GQ kysyi Griezmannilta, mikä on hänen uransa paras maali.

– Valitsen kaksi maalia. Urani ensimmäinen maali Mestarien liigassa. Pelasin Real Sociedadissa ja tein saksipotkumaalin Lyonin verkkoon. Toinen maali oli Metropolitanon historian ensimmäinen maali. Tein sen Málagaa vastaan. Pidän siitä, koska sen myötä nimeni jää seuran ja stadionin historiaan.