Atlético on kiinnostunut useista vapaaksi agentiksi jäävästä pelaajasta.

Atlético on tiettävästi ainakin kiinnostunut Juventuksen jättävästä Paulo Dybalasta, Marseillesta poistuvasta Boubacar Kamarasta ja Barcelonan todennäköisesti jättävästä Sergi Robertosta. Kolmikosta ei pitäisi maksaa siirtosummaa ja se miellyttää Atléticoa.

Atléticon puheenjohtaja Enrique Cerezo otti kantaa siirtohuhuihin.

Cerezo ei vastaa seuran tekemistä siirroista, vaan on nykyään ennemminkin mediassa Atléticoa edustavan puhemiehen roolissa. Toimitusjohtaja Miguel Ángel Gil Marín, urheilutoimenjohtaja Andrea Berta ja päävalmentaja Diego Simeone vastaavat siirroista.

– Dybala on loistava pelaaja, mutta hän pelaa toistaiseksi Juventuksessa. Voi olla, että olemme kiinnostuneet hänestä tai sitten emme. Katsotaan, mitä tapahtuu. Elokuulle on pitkä aika. Meillä on loistava joukkue, joka tietää hyvin, mitä tekee. En tiedä, kuka Kamara on, Cerezo totesi suoraan.

Ranskalaismedian mukaan Atlético pääsi tammikuussa Kamaran kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksesta. Atlético kaavailee hänestä Héctor Herreran korvaajaa. Herrera siirtyy kesällä MLS-seura Houston Dynamoon.