Atlético Madrid selvitti tiensä Mestarien liigan puolivälieriin kukistamalla Manchester Unitedin yhteismaalein 2-1.

Diego Simeonen ryhmän haaste kovenee entisestään seuraavalla kierroksella. Arpaonni ei ollut suotuisa ja vastaan asettuu hallitseva valioliigamestari Manchester City.

Vedonlyöntiyhtiöt pitävät Cityä tänäkin vuonna kaikkein suurimpana ennakkosuosikkina, vaikka seura ei ole vielä koskaan voittanut kyseistä kilpailua. Viime kaudella City eteni ensimmäistä kertaa finaaliin, mutta hävisi sen Chelsealle.

City on kivenkova vastus, mutta Atléticon kapteeni Kokella on täysi luotto jatkopaikkaan.

– Se tulee olemaan erittäin intensiivinen ja kaunis ottelupari. Tämä on ensimmäinen kerta, kun pelaamme Cityä vastaan ​​Mestarien liigassa, Koke sanoo Marcalle.

– Voitimme Unitedin aiemmin, joten miksi emme voisi voittaa Cityä?

– Pelasimme loistavan otteluparin neljännesvälierissä. Haluamme tehdä saman puolivälierissä yhtä kilpailun voittajasuosikkia, ja viime kauden finalistia vastaan.

– Unitedia vastaan ​​emme pystyneet sinetöimään peliä Wandalla, vaikka pelasimme loistavan pelin, mutta teimme sen Manchesterissa.

– Nyt meillä on ensimmäinen osa vieraskentällä. Meidän on pelattava loistava peli. Toiseen osaotteluun saamme faniemme tuen ja olemme varmoja, että menemme otteluparista jatkoon.