Eden Hazardin kausi Real Madridissa on mennyt jälleen penkin alle.

Loukkaantumiset eivät ole enää häirinneet Hazardia yhtä dramaattisesti kuin aiemmin, mutta joukkueen päävalmentaja Carlo Ancelotti on päätöksillään osoittanut, ettei luota pelaajaan sen suuremmin.

31-vuotias Hazard on pelannut kuluvalla kaudella vain reilut 870 minuuttia. Mestarien liigassa hän on päässyt kerran avaukseen ja pelasi kahdeksan minuuttia PSG-otteluparissa. La Ligassa hän on päässyt seitsemän kertaa avaukseen, mutta vuodenvaihteen jälkeen niin on tapahtunut vain kerran.

Belgian A-maajoukkueen päävalmentaja Roberto Martínez käväisi EFE:n haastattelussa ja otti kantaa pelaajansa vaikeaan tilanteeseen seurajoukkueessaan.

– Tarvitsemme Hazardia. Ei hän ole menetetty tapaus maajoukkueen suhteen. Seurajoukkuetasolla hänellä ei ole enää tärkeää statusta joukkueessaan, mutta hänen tavoite on saada se takaisin ja olla tärkeä osa joukkuettaan. Edenillä ei ole sellaista egoa, joka sokaisisi hänet. Maajoukkuetasolla hän on kapteenimme ja luotamme häneen täysin.

Hazardin odotetaan poistuvan Real Madridista kesällä. Martínez tiedostaa, ettei Hazard saa tarpeeksi peliaikaa Real Madridissa.

– Totta puhuen meillä on hieman erilainen tilanne. Kisat alkavat kahdeksan kuukauden kuluttua, emmekä todella tiedä, kuinka moni pelaajamme vaihtaa seuraa kesällä. Meille Hazard on pelaaja, jota emme ole menettäneet. Toivomme, että hän saisi aiemman fyysisen kuntonsa takaisin pelaamalla otteluita, sillä tällä hetkellä hän näkee, ettei se onnistu seurajoukkueessaan.