Katalonialaislehti Sport kertoo, että Barcelona tulee tekemään kesällä ainakin neljä uutta hankintaa ensi kauden joukkueeseensa. Esillä olevat nimet eivät ole mitään tusinatavaraa, vaan kaikkia kaavaillaan avauskokoonpanon tason vahvistuksiksi.

Ensimmäinen on Chelsean tanskalaistoppari Andreas Christensen. Hänen hankintaansa Sport pitää jo varmana, vaikkei sitä olekaan vielä virallistettu. Christensenin sopimus Chelsean kanssa umpeutuu kesällä, joten hänestä ei tarvitse maksaa siirtokorvausta. Jatkosopimusta Chelsean kanssa ei tällä hetkellä olisi edes mahdollista tehdä Ison-Britannian hallinnon asetettua torstaina Chelsean omistaja Roman Abramovitsille pakotteita.

Muita vahvistuksia haetaan hyökkäyksen kärkeen, keskikentälle ja joko laita- tai keskuspuolustukseen, lähtijöistä riippuen.

Kärkeen Barcelona havittelee jotain todella kovan luokan maalipyssyä. Ykköstoive on tunnetusti Borussia Dortmundin Erling Braut Håland. Jos Hålandin hankinta ei kuitenkaan onnistu, ovat muut vaihtoehdotkin kovaa valuuttaa. Esillä on pidetty Alexander Isakin (Real Sociedad), Darwin Nuñezin (Benfica), Karim Adeyemin (Salzburg), Patrick Schickin (Bayer Leverkusen), Lautaro Martínezin (Inter) ja André Silvan (RB Leipzig) nimiä. Jopa Robert Lewandowski on mainittu huhuissa.

Keskikentän pelipaikalle on vain yksi selkeä ehdokas, AC Milanin Franck Kessié. Myös norsunluurannikolaisesta tulee kesällä vapaa agentti. Sportin mukaan on mahdollista, että jos Kessién hankintaa ei saada maaliin, keskikenttä jatkaa ensi kaudella nykyisessä muodossaan, sillä muiden vaihtoehtojen kanssa ei tällä etkellä tehdä töitä.

Neljättä vahvistusta haetaan alakertaan joko keskelle tai laidalle. Mieluisin ratkaisu voisi olla pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä laitapuolustajana että keskuspuolustajana. Profiiliin sopisi hyvin Chelsean Cesar Azpilicueta, joka onkin selkeä ykkösvaihtoehto.

On mahdollista, etteivät hankinnat jää neljään, vaan tulijoita voi olla viisi tai kuusikin. Tämä riippuu tyystin siitä, kuinka paljon lähtijöitä seurasta on.