Boubacar Kamara on kesällä yksi Euroopan halutuimmista keskikenttäpelaajista.

Kamaran sopimus Marseillen kanssa päättyy. Osapuolet eivät ole päässeet sopuun jatkosopimuksesta ja Kamara on siten saatavilla ilman siirtosummaa.

22-vuotias Kamara on Marseillen oma kasvatti ja kuuluu joukkueensa ehdottomiin avainpelaajiin. Kamara ei ole toistaiseksi debytoinut Ranskan A-maajoukkueessa, mutta debyytin odotetaan olevan lähellä.

Foot Mercaton ja AS:n mukaan Atlético on hyvin kiinnostunut Kamarasta ja haluaa hänet Héctor Herreran korvaajaksi. Herrera siirtyy kesällä MLS-seura Houston Dynamoon.

Ranskalaislähteen mukaan Atlético johtaa tällä hetkellä Kamara-kisaa. Myös useat suurseurat ovat Kamaran kintereillä. Foot Mercaton mukaan Atlético ja Kamara olisivat päässeet verbaaliseen sopuun siirrosta.

Marseillen seurajohto yrittää edelleen suostutella Kamaraa allekirjoittamaan uuden jatkosopimuksen, mutta tällä hetkellä se näyttää epätodennäköiseltä.

Sky Sport Italian La Liga -toimittaja Matteo Moretton mukaan Atlético haluaa kesällä uuden laadukkaan keskikenttäpelaajan. Ranskalaismedian mukaan se on Kamara.